т.:(044) 362-54-78, т/ф.:(044) 277-39-01
м.Київ, вул. Лебедєва-Кумача, 6
050-982-52-93
067-218-04-35

Каталог статей

Головна » Статті » Статті про сходи

Збірні гвинтові сходи “haboe” від компанії «Статус Груп»
  Компанія «Статус Груп», офіційний дилер німецького виробничого концерну «Bohl Gruppe», виробника металообробного обладнання та систем збірних конструкцій із нержавіючої сталі, презентує на території України: систему збірних елементів "haboe" із нержавіючої сталі для гвинтових сходів.


  Система дозволяє завдяки декільком стандартним елемента стає можливим у найкоротші строки, згідно продуманого модульного принципу зібрати готові гвинтові сходи із перильним огородженням.
 

  Всі елементи системи "haboe” виготовлені із високоякісної нержавіючої сталі, по стандарту ANSI 304, на верстатах із процесорним керуванням, що забезпечує ідеальну точність виготовлення та бездоганну обробку. Всі елементи "haboe” мають сертифікати відповідності та випробувань, і відповідають ДСТУ.
 
В систему включені такі елементи:
  • Проміжні з’єднувальні елементи центральної опори, для регулювання відстані між окремими сходинками (кроку сходів). Крок сходів можна плавно регулювати, завдяки різьбовому з’єднанню, в діапазоні довжин від 120 до 170 мм, які є рекомендованими для всіх типів сходів. Елементи мають зовнішній діаметр 180 мм, і внутрішній 72 мм, для встановлення загальної центральної опори.

  • Регульовані розпірки, для з’єднання окремих сходинок між собою на краях, щоб  надати жорсткості конструкції. Розпірки можуть регулюватися в діапазоні від 110 до 170 мм.

  • Тримачі труби із основою. Застосовуються для утримання стійок перильного огородження гвинтових сходів.
  • Декоративні гвинти. Застосовуються для декорування місць з’єднань
  • Кінцевий декоративний елемент. Встановлюється на верхній сходинці або майданчику гвинтових сходів, та має згори елемент для кріплення стійки перильного огородження. Зовнішній діаметр – 180 мм, внутрішній – 72 мм.

 

  Сходинки для гвинтових сходів можуть бути виготовлені із дерева, скла, граніту або штучного каменю, завдяки чому задовольняє будь-які смаки вибагливих клієнтів. Сходинки мають виготовлятися із отворами: в центральній частині сходів – 72 мм, на кінцях – 14 мм.
  Процес монтажу таких сходів дуже простий. В місце центру майбутніх сходів встановлюється і закріплюється, анкерними болтами, центральна опора, у вигляді труби діаметром 72 мм із основою з отворами  під кріпильні елементи. Далі по черзі на центральну опору встановлюються заздалегідь виготовлені сходинки та проміжні з’єднувальні елементи. Окремі сходинки розташовуються по колу у вигляді віяла та на кінцях з’єднуються за допомогою регульованих розпірок. В місцях встановлення стійок перильного огородження сходів закріплюються тримачі труби із основою. Всі місця з’єднань закриваються декоративними гвинтами. Кінець центральної опори закривається декоративним елементом. з
  При встановленні сходів використовуються клейові з’єднання. Двохкомпонентний клей на основі епоксидних смол по міцності не поступається зварному з’єднанню.
  Основною перевагою даної системи є те, що сходи можуть бути змонтовані на місці без застосування зварювальної та іншої техніки, що не припустимо у приміщеннях, де закінчені оздоблювальні роботи. Також встановлення таких сходів складає 1 - 2 робочі дні на відміну від звичайних металевих сходів, зібраних методом зварювання або дерев’яних сходів.
  Параметри сходинок розраховуються відповідно до висоти приміщення та діаметра прорізу у перекритті. Також враховується зручність користування сходами завдяки регулюванню ширини сходинки та куту повороту сходів.
 
Увага! В систему не включені елементи для перильного огородження. Докладніше про них можна прочитати у статті «Збірні перильні конструкції "haboe” від компанії «Статус Груп»»
 
  Напевне будь-кого зацікавить питання вартості гвинтових сходів на основі системи елементів "haboe”. Точна вартість сходів може бути розрахована тільки на основі специфікації елементів, що будуть використовуватися при виготовленні, та буде додатково включати вартість виготовлення сходинок, перильного огородження і вартість монтажу сходів.

Нижче наведені фотографії гвинтових сходів із використанням системи збірних елементів "haboe":






 



  Якщо Вас зацікавила система збірних гвинтових сходів "haboe”, зателефонуйте нам за номером (044)362-54-78, та проконсультуйтеся з нашими менеджерами з приводу можливості встановлення та придбання.

Останні новини, каталоги, прайси, статті, приклади робіт компанії "Статус Груп" можна переглянути на головній сторінці. Також радимо завітати до нашого Інтернет-магазину.
Категорія: Статті про сходи | Додав: Bratello (05.02.2010) | Автор: Bratello E
Переглядів: 3351 | Теги: н/ж, перила, сходи, дерево, нержавіюча сталь, скло, граніт, огорожа, камінь, східці | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
П`ятниця, 26.04.2024, 10:17
Вітаю Вас Гість

Форма входу

Переклад сайту

Категорії розділу

Статті про сходи [10]
В цій категорії зібрані статті, що стосуються сходів. Тенденції у сфері дизайну, архітектури інтер'єру та екстер'єру, із застосуванням новітніх технологій виробництва сходів.
Статті про огорожі [15]
В розділі зібрані статті про перильні огорожі, огорожі терас та балконів, вікон. Новітні тенденції, матеріали, дизайн, технології виробництва тощо.
Статті про козирки [10]
В розділі зібрані статті про все, що стосується козирків. Системи кріплення, матеріали виготовлення, дизайн, технології виробництва, новітні тенденції.
Статті про металообробне обладнання та художню ковку [23]
В розділі зібрані статті про новітнє металообробне обладнання, верстати для декоративно-художньої ковки металу, технології виробництва та застосування.

Пошук по магазину


Пошук по сайту


Валюта

Теги

Наше опитування

Оцініть наш сайт
1. Відмінно
2. Добре
3. Непогано
4. Погано
5. Жахливо
Всього відповідей: 1

Новини

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0